11 juli, 2016

Om oss

Ina, Lena är erfarna sjukgymnaster/ fysioterapeuter i grunden och utbildade yogaterapeuter sedan 2007 och har vidareutbildat sig inom Kundaliniyogatraditionen. Camilla är internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare samt breathwalkinstruktör

De inspirerar varandra och finner stor glädje att arbeta tillsammans och har gjort det vid ett flertal tillfällen, både med grupper hemma i Sverige och tidigare gemensamma yogaresor.

Ina Sand

Leg. Fysioterapeut MSc. specialiserad inom den mentala och fysiska hälsan inom fysioterapi, yogaterapeut och Gongmästare. I sin dagliga verksamhet behandlar Ina patienter med stressrelaterade besvär. Ina leder flera medicinska yoga grupper i veckan.

lena

Lena Blomstedt

Leg. Fysioterapeut MSc specialist i ortopedisk manuell terapi (OMT), medicinsk yogaterapeut och Gongmästare. Lena är delägare i Stockholm Norr Fysio & Gym i Åkersberga och har mångårig erfarenhet av behandling av patienter med smärttillstånd från rörelse- och stödjeorganen. Lena arbetar också med patienter med stressrelaterade besvär och leder flera medicinska yogagrupper i veckan.

Camilla Lund Elander

Camilla Lund Elander är internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare samt breathwalkinstruktör. Hon driver företaget Yoga Dimensions sedan 2006.  Yoga Dimensions arrangerar fördjupande och certifierande utbildningar som Steg två utbildningar för kundaliniyogalärare och Guru Dharam Singh Khalsas Kundalini Yoga Therapy Training.  Camilla utbildar även breathwalkinstruktörer och samarbetar med Gurucharan Singh Khalsa.  I sitt dagliga arbete stödjer hon människor till livsförändringar och inspirerar till att börja yoga varje dag bla genom kurserna ” 40 dagar med yoga” och ”Yoga för Hjärnan”.

[/bscolumns]