16 oktober, 2016

Yoga på Sicilien i vår 25 april – 30 april 2016

[wds id=”3″]

Följ med till fantastiska Sicilien och yoga dig till kraft, energi och glädje.

Vi kommer under 5 dagar att utforska kundaliniyogans starka läkande krafter. Vi yogar och lyssnar till Gongens vibrationer med Medelhavet som fond och den italienska naturen runt oss. Varje dag möter vi oss själva i yogans kraft. För dig som vill, finns också möjlighet till vandring i närbeläget naturreservat, dopp i havet eller vila till bruset av Medelhavet. Den här kursen passar för alla, både för dig som är van yogi likväl för dig som är en nyfiken nybörjare.

sicilien5

 


sicilien2

 

Yogan

Vi börjar dagen med morgon yoga (sadhana) precis när solen går upp. Ett pass för att starta dagen och ge energi. Efter vår morgonsamling finns tid för ett morgondopp i havet. Sedan en gemensam frukost. Därefter har du tid för dig själv. Naturen med havet, byn Scopello, en promenad i Zingaro nationalpark finns framför dig. Under eftermiddagen yogar vi igen och efter den gemensamma middagen delar vi dagen och gör en kvällsmeditation.


Maten

Vi äter vegetarisk och närproducerad mat lagad med kärlek. För dig som inte vanligtvis äter enbart vegetarisk kost kan det vara klokt att vänja in dig med det innan du kommer, ungefär 2 veckor före avresa. Mellan och under måltiderna serveras örte men inget kaffe eller svart te.
Boendet och omgivningen Du bor vid havet i vackra dubbelrum med badrum och pentry som du delar. De flesta av rummen har utsikt över havet med antingen en balkong eller en direkt anslutning till en gemensam eller egen terrass. 15 minuters promenadavstånd till närmaste by Scopello.

sicilien3

 


ina-lena

 

Om oss:

Ina och Lena är båda erfarna sjukgymnaster/ fysioterapeuter i grunden och utbildade yogaterapeuter och har sedan 2007 tillsammans utformat och genomfört yogakurser med inriktning på stress och utmattning.
Ina Sand 
Fysioterapeut Msc. inriktad på den mentala och fysiska hälsan inom fysioterapi, yogaterapeut och Gongmästare. I sin dagliga verksamhet på Lidingö behandlar Ina patienter med stressrelaterade besvär. Ina leder flera medicinska yogagrupper i veckan.
Lena Blomstedt 
Fysioterapeut Msc. specialist inom ortopedisk manuell terapi, yogaterapeut och Gongmästare. I sin dagliga verksamhet på Stockholm Norr Fysio & Gym behandlar Lena patienter med besvär från muskler/ leder och patienter med stressrelaterade besvär. Lena leder också flera medicinska yogagrupper i veckan.


Hela retreaten inkluderar

Boende, mat och logi. Yogalektioner och gemensamma aktiviteter samtliga dagar. Kursen börjar tisdag morgon den 26/4, slutar lördag den 30/4 före lunch. -boende: från 25 april tom 30 april i delat dubbelrum. Vill du ha ett eget rum, hör av dig för pris och bokning. -frukost, lunch och middag 26, 27, 28, 29 april, frukost den 30 april.

sicilien6

 


Retreaten inkluderar inte

Tur och returresa till Sicilien (Palermo flygplats eller Trapani flygplats) -transfer från flygplatsen till retreaten, Avstånd med bil från flygplatsen 1 timme.
Pris: 9500:- SEK.
Boka: senast den 11/3 2016 genom att betala anmälningsavgift på 2500 SEK till PG 311 09-2 
Lena Fysioterapi AB Ange för och efternamn och ”YogaSicilien”.
Resterande deltagaravgift på 7000 SEK betalas senast den 18/4.
Vid sjukdom återbetalas deltagaravgiften mot uppvisande av läkarintyg. 
Antalet deltagare är begränsat.

Anmälan och frågor

Ina Sand inainsweden@gmail.com eller 
Lena Blomstedt lena.blomstedt@stockholmnorr.se telefon 070 456 75 11
Vägbeskrivning
Retreatet ligger i Scopello. Avstånd: 50 km från Palermo flygplats och 55 km från Trapani flygplats.