16 november, 2016

Yogaresa till den underbara ön Karpathos i Grekland 13 – 20 maj 2017

[wds id=”2″]

Karpathos, maj 2017

Följ med på härlig yogaresa till den vackra, grekiska ön Karpathos i maj 2017!
Vi gör sköna yogapass & meditationer, lyssnar till och tar emot Gongens avslappnande och läkande kraft både i soluppgången och på kvällen med Medelhavet som fond. Där emellan finns tid för bad, vi har flera stränder inom gångavstånd till retreaten.

Unna dig massage, vandring i bergen, utflykt till Lefkas eller bara vara och vila till vågornas brus. Maten är från ett fantastiskt, vegetariskt kök. Många råvaror kommer från den egna trädgården.

karpathos3

 

karpathos1

 

Yogaresa för vem och syfte

Det här är en yogaresa för dig som vill fylla på med kraft och energi efter en hektisk vår och stundande sommar. Under en veckas tid kommer vi utforska Kundalini-yogans vitaliserande kraft i mötet med oss själva och gruppen.

Den här kursen passar för alla vare sig du är van yogi eller nyfiken nybörjare.

En dag på Karpathos

En dag på Karpathos börjar med morgonyoga (Sadhana) vid soluppgången, sedan gemensam lång frukost. Efter det egen tid, tid för bad, massage, vandring, utflykt, sedan lunch, yoga på eftermiddagen, gemensam middag och kvällsmeditation.

karpathos5

 

ina-lena

 

Kursledare

Ina och Lena är erfarna sjukgymnaster/ fysioterapeuter i grunden och utbildade yogaterapeuter sedan 2007 och har vidareutbildat sig inom Kundalini-yogatraditionen. Vi inspirerar varandra och finner stor glädje att arbeta tillsammans och har gjort det vid ett flertal tillfällen, både med grupper hemma i Sverige och tidigare gemensamma retreat-resor.

Ina Sand, fysioterapeut. MSc. specialiserad inom den mentala och fysiska hälsan inom fysioterapi, yogaterapeut och gongmästare.

Lena Blomstedt, fysioterapeut. MSc. Specialist inom ortopedisk manuell terapi, yogaterapeut och gongmästare.

Karpathos, Grekland

Vi bor på lugna Kathy’s Island som ligger på den västra sidan av ön Karpathos. Vi har flertal underbara stränder inom gångavstånd till retreatet. Karpathos är en avlång och smal ö som tillhör ögruppen Dodekaneserna och är belägen mitt mellan öarna Kreta och Rhodos. Till skillnad från sina grannar har de stora turistmassorna ännu inte hittat hit och den lokala kulturen lever starkt kvar på ön, vilket gör Karpathos till ett unikt resmål.

Ön är uppdelad i en sydlig och en nordlig halva av en hög bergskedja med bergstoppar som är 1200 meter höga.

karpathos2

 

Praktisk information

Vid bekräftelse om plats bokar du flyg på egen hand. Du bokar din flygbiljett med valfritt flygbolag. Apollo och Air Tours har direktflyg till Karpathos från Arlanda.

Kursen kommer att vara på Kathy’s Island. Vi bor i dubbelrum med balkong och havsutsikt, det finns toalett/ dusch och kylskåp i varje rum. Enkelrum finns mot extrakostnad 2000SEK i mån av plats.

Gå gärna in och kika på fantastiska Kathy´s Island på http://www.kathysislandretreat.com

Period: 13 maj – 20 maj 2017

Kursavgift: 12 550 SEK ink moms.

Det som ingår i priset

Del i dubbelrum, alla ledda yogatimmar, tre vegetariska måltider per dag plus mellanmål/ frukt/ fika. Transfer till och från flygplatsen. Två utflykter (en till den antika staden Olympos där vi äter middag och en utflykt till en närbelägen fantastisk strand. Vi tar med oss lunch till stranden, kanske yogar vi där också.)

Ta med

Ta med en yogamatta och en filt/sarong som kan vara skön att vila under! Det kan vara lite kyligt på morgonyogan.

Anmälan

Vid bekräftelse om plats betalar du in 2550kr av avgiften som anmälningsavgift. Den 1 mars är slutbetalningen på 10 000kr. Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift.
Kursen börjar lördag den 13/5 på eftermiddagen och avslutas lördag morgon den 20/5.
[eventButton id=”1″]Boka nu[/eventButton]

Avbeställningsvillkor

• Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan starten debiteras 30% av kursavgiften.
• Vid avbokning senare än 14 dagar innan starten debiteras fullt pris.
• Vid sjukdom som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.
• Reseförsäkring och avbeställningsskydd kan du teckna själv genom din bank eller försäkringsbolag.

Speciella önskemål

Om du har några speciella önskemål eller medicinska problem är det bra om du kontaktar oss innan. För praktisk information kontakta inainsweden@gmail.com eller lena.blomstedt@stockholmnorr.se tel. 070 456 75 11

Välkommen! Hoppas vi ses på Karpathos i maj!

Länkar

http://www.kathysislandretreat.com

https://www.youtube.com/watch?v=xpAN9u6GEWE

https://www.facebook.com/kathysislandretreat/

https://www.instagram.com/kathysislandretreat/