3 januari, 2019

Yogaretreat Österlen 15 – 21 juli 2019

[wds id=”7″]

 

Njut av yoga, milsvida stränder och vegetarisk mat på Österlen

Denna yogaretreat passar både för dig som är van att yoga och för dig som är nybörjare. Vi kommer under 6 dagar att utforska kundaliniyogans starka läkande krafter, meditera och ta breatwalks på stranden.

 

 

 


 

Yogan

Vi börjar dagen med morgon yoga (sadhana) precis när solen går upp. Ett pass för att starta dagen och ge energi. Under den yoganidran, blir vi översköljda av gongens kraftfulla klang. Under veckan jobbar vi igenom olika kundaliniyogapass för att stärka och balansera oss fysiskt och mentalt. Vi kommer också att göra yoga i rörelse där vi använder oss av naturens läkande kraft – så kallade Breathwalks. För dig som vill finns också möjlighet att vandra och yoga på natursköna platser, bada i havet, göra Malashalsband eller bara ta det lugnt.

 


 

 

 

Maten

Vi ser retreaten som en helhet där både kropp och själ ska må bra. Den närproducerade vegetariska maten, som vi lagar med stor omsorg och kärlek, är därför en viktig del av upplevelsen.


Om oss

Ina Sand, fysioterapeut. MSc. specialiserad inom den mentala och fysiska hälsan inom fysioterapi, yogaterapeut och gongmästare.

 


 

Lenita Jällhage är besjälad av vegetarisk matlagning. Hon arbetar sedan 30 år tillbaka som journalist. För att varva ned och nå balans i tillvaron är yogan en viktig del av hennes liv.


 

Praktisk information

Du bor på Tingshögs skola, som ligger en mil från Ystad och ett stenkast från havet (900m) i Nybrostrand, på Österlen i Skåne. I den ombyggda fd lärarbostaden bor du i dubbelrum med 10 000 kvadratmeter tomt utanför dörren. Det finns flera duschar och toaletter i huset i anknytning till rummen.

Du tar dig lättast hit med tåg till Ystad (1 mil bort) eller till den närmaste tågstationen Köpingebro. Från tåget blir du hämtad om du kommer mellan 15 och 17.30 den 15 juli. Du kan också flyga till Sturup/Malmö flygplats. Därifrån kan du ta taxi de cirka 5 milen till Tingshögs skola alternativt flygbuss och tåg via Lund eller Malmö. Ett annat alternativ är att flyga till Kastrup i Danmark och ta tåget därifrån. För den som väljer att ta egen bil finns det gott om parkeringsplatser.

 

 

 

 

 

 

Period: 15 juli – 21 juli 2019

Kursavgift: 5 800 SEK ink moms.

Det som ingår i priset

Del i dubbelrum, alla dagliga ledda yogapass, tre vegetariska måltider per dag plus frukt och fika. Hämtning vid tåg i Ystad eller Köpingebro vid ankomst. Två utflykter med yoga där transport ingår. Vi håller med yogamattor och filtar men självklart kan du ta med din egen yogamatta om du föredrar det.

Tillval

Det finns två enkelrum, som kan bokas mot ett tillägg, men där gäller först till kvarn. Kontakta oss om detta alternativ. Vi kommer att erbjuda möjligheten att göra ett eget Malashalsband alternativt armband. Vi har pärlor och tråd som du får köpa till självkostnadspris. Du kan också ta med eget material om du föredrar det.

Anmälan

Anmälningsavgiften är 2 000 kronor och den ska vara betalad vid sista bokningsdag den 2 juli 2019. Bokningsavgiften betalas ej tillbaka om inte vi ställer in retreaten. Slutbetalningen 3 800 kronor sker senast den 5 juli 2019. Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift. Max deltagare är 10 stycken.
Retreaten börjar måndag 15 juli 2019 från klockan 15.00 och avslutas söndagen den 21 juli klockan 10.00.

Anmälningsavgifter och slutbetalning sker till bankgiro 5212-5010 Betalningsmottagare: Tingshög skola yoga

Glöm inte att skriva ditt namn och retreat Tingshög.

Om du vill betala på annat sätt var snäll och kontakta någon av oss.

[eventButton id=”4″]Boka nu[/eventButton]

Avbeställningsvillkor

• Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan starten debiteras 30% av kursavgiften (plus anmälningsavgiften).
• Vid avbokning senare än 14 dagar innan starten debiteras fullt pris.
• Vid sjukdom som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.

Speciella önskemål

Om du har några speciella önskemål, allergier eller medicinska problem är det bra om du kontaktar oss innan. För information kontakta inainsweden@gmail.com eller lenita.jallhage@tindrabild.se  Alternativt mobil: 076-2508240 (Ina) 070-6278285 (Lenita)

 

Välkommen! Hoppas vi ses på Tingshögs skola i juli!